Zuri Turban | Black Iris

Christine Headwear
EUR 54.00
Onesize In stock
Item number:
1484-06551000
  • Free Shipping when purchasing over 150 EUR
  • Delivery in 4-6 workdays
  • Easy return policy
  • Good customer service
Short description

A modern and elegant turban, which is very easy to fit and style. Only the best is good enough.

Care & materials

This style is made of Caretech® Supima cotton. It is one of the finest cotton grades in the world. Supima is both durable and much softer than a normal cotton quality. With a Supima product, you get a long-lasting quality product where the surface remains smooth and neat and which has a beautiful colour durability and top-class comfort.

Zuri er en klassisk og flot ’grab & go’ turban, som ikke kræver nogen styling, når man har fået den på. Den kan bruges, som den er designet til, med den flotte v-form i panden og knolden i siden. Eller man kan flytte lidt rundt på knolden og placere den i panden eller over øret.

Den glamourøse Zuri er hurtigt blevet en efterspurgt model, så vi har tilføjet 3 nye flotte basisfarver på sæsonens kollektion.

Caretech® Supima Bomuld, er et af de fineste bomuldskvaliteter i verden. Supima er både holdbar og meget blødere end en normal bomuldskvalitet. Med et Supima produkt får du et langvarigt kvalitetsprodukt, hvor overfladen forbliver glat og pæn og som har en smuk farveholdbarhed og en topklasse komfort.

- Nem at tage på med smukke elementer
- Skal ikke bindes og sættes
- Styles nemt til både hverdag og fest
- Caretech® Supima bomulds kvalitet

Composition
95% Supima cotton, 5% Spandex