Christine Shirt | Size S

Christine Headwear
EUR 74.00
Onesize In stock
Item number:
1476-05901500
  • Free Shipping when purchasing over 150 EUR
  • Delivery in 4-6 workdays
  • Easy return policy
  • Good customer service
Short description

Smart blouse from Christine Headwear in the color black

Care & materials

This style is part of our Body Balance series and is designed to maintain a core temperature of 37.5 degrees. The unique and functional fabric captures and releases moisture vapors, leaving you dry and comfortable.

Den populære og unikke undertrøje med 37.5® teknologi fås nu også med lange ærmer i en klassisk sort farve.
Denne lækre t-shirt, som vil holde din krop i en behagelig 37,5°C temperaturbalance, er en absolut must-have i din garderobe og en du vil få glæde af både sommer og vinter. Den bløde og lette 37.5® kvalitet er yderst komfortabel at have på og kan bruges både som undertrøje og som en fin t-shirt under en jakke eller bluse.

Komfort i tøj, undertøj især, er ofte dikteret af vores kropstemperatur. Det kan dog være svært at bevare en kropsbalance på 37,5°C, når kroppen gennemgår forandringer i forbindelse med en operation, behandling for kritisk sygdom eller når man er ramt af Alopecia. Hede-stigningerne og de kolde gys, der ofte er forbundet med dette, kan medføre megen ubehag. Men denne unikke serie af toppe kan afhjælpe disse udfordringer. 37.5® teknologien, der er brugt til at lave materialet, hjælper med at bevare og regulere til den optimale kernetemperatur på 37,5°C ved at køle, når du har det varmt og omvendt varme det dækkede område, når kroppen bliver kold.

Composition
69% Wool, 31% Polyester